Over ons

Robert Kempeners Schilderwerken is hét adres waar professionele kennis en het gebruik van de beste materialen garant staan voor een mooi en langdurig resultaat, zowel binnenshuis als buitenshuis. Robert Kempeners heeft 24 jaar ervaring in het schildersvak en werkt nu 10 jaar als zelfstandig ondernemer.

Erkend Betere Schilder
Als Erkend Betere Schilder (BS Schilder)biedt hij u vrijblijvend deskundig advies, zorgt hij voorhulp bij uw keuze en levert hij materialen van de beste kwaliteit. Verder kunt u rekenen op 5 jaar garantie op buitenschilderwerk, mits er na een uitgebreide inspectie geen bouwkundige problemen aan het licht komen.

Wilt u een houtrotreparatie laten uitvoeren? Impregneren en plamuren (www.renovaid.nl) van het schilderwerk of een gedeeltelijke vervanging van houten elementen maken dit mogelijk. Uiteraard kunt u ook meteen de beglazing laten vervangen, allemaalmet garantie.

Dankzij het motto “net iets beter”, een goede kennis van zaken, een jarenlange ervaring in vakkundige technieken en het gebruik van duurzame materialen is een duurzaam schilderwerk verzekerd. Een degelijke planning van de werken tijdens de renovatie van uw huis is een vereiste.

Robert Kempeners schilderwerken zorgt voor een goed verloop. Een goede timing maakt het verschil! Een goede basisbehandeling vereenvoudigt het onderhoudswerk gedurende vele jaren.


Uw financieel voordeel is dus gebaseerd op het leveren van duurzame kwaliteit en vakmanschap